Çanakkale Lapseki Satılık Arsa Fiyatları İçin Bizi Arayın 0507 968 08 02

resim

Konut kredisi faizleri rekora koşuyor!




Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar konut kredisi faizlerini araştırıyor. Bir ev sahibi olma hayali kuran kişilerin ilk tercihi konut kredisi kullanmak oluyor. Ev alacak kişiler biriktirdikleri miktarların üzerine çektikleri konut kredisini ekleyerek hayallerindeki evi satın alıyor. 

Geçtimiz yaz pandemi sebebiyle Cumhuriyet tarihinin en düşük faiz oranlarıyla konut kredisi kullanma imkanı sunulmuştu. Başlatılan bu düşük faizli konut kredisi kampayasının ardından, kredi kullanımı ve konut satış rakamları rekora koştu. Yaz aylarında başlatılan kampanya, kış aylarına girilirken sona erdi. 

Fiyatlar katlandı

Son zamanlarda inşaat malzemelerinde yaşanan artışlar konut fiyatlarına da yansıdı. Öyle ki müteahhitler, çimento fiyatlarında yaşanan yükselişler nedeniyle 9 Eylül ve 24 Eylül tarihleri arasında iş bıraktı.  İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada "Fahiş fiyat artışlarına sessiz kalmayarak inşaatlarımızı 24 Eylül tarihine kadar durduruyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Türkiye'de son 1 senede arsa fiyatlarında ortalama yüzde 60, arazi fiyatlarında ise yüzde 120 oranında artışlar yaşandı. 

SİZ DE BAKAN GAYRİMENKUL SAYESİNDE İSTEDİĞİNİZ GAYRİMENKULE SAHİP OLUN!

Sistemimize her gün onlarca farklı bölgeden, onlarca farklı ilan kayıt olmaktadır. Sizde çok geçmeden yerinizi alın.

İLANINIZ TÜM AĞIMIZDA ÜCRETSİZ YAYINLANSIN!

Hemen şimdi ilanınızı ekleyerek yayınlama başlayın...

E-BÜLTEN

Tüm gelişmelerden anında haberdar olun.